This me

My Photo
"just for fun" ^_+ Gadis biasa yg beumur 18 tahun, menulis hanya suka-suka je ^^
DON'T BE AFRAID TO CHANGE. YOU MAY LOSE SOMETHING GOOD, BUT YOU MAY GAIN SOMETHING EVEN BETTER ^^

Saturday, December 18, 2010

Minta tolong.

salam,haish hari ni,seharian aku bace blog abg zack memang terbaikk la blog abg.err~jap seharian ke?hehe x kowt.tipu je aku ni. Macam2 story abg ye,haha,untung la awek abg kan dapat orang yang pandai macam abg.huhu. . oke stop story pasal tu.



Bola,bola,bola,eh,kenape dengan bola,hari ni ade perlawanan piala ape entah dekat tv tu vietnam vs malaysia,disebabkan ayah aku nak tengok bola,aku pun join la sekali.tp aku tengok kurang best la malaysia main.ha'biar la janji  malaysia dah menang kan.Eh jap menang ke or ade perlawanan lagi,haish biar le.


Hish,aku ni asyik lari tajukje,ha;sebenarnye aku nak minta tolong sangat dekat kawan2 fb yang nak kenal dengan aku, kenal dalam fb sudah la,tak payah la nak minta no hp segale. Ade la sorang mamat ni minta no hp aku,last2 aku bagi dia no hp kwn aku,yang kawan aku pulak g la bagi hp kat pakwe dia,last2 pakwe dia angkat sound dak laki  tu suh jangan kacau awek dia.huhu. .


Padan muke kaw,sape suh kaw gatai2 nak minta no hp aku,dah kena sound dengan pakwe kawan aku,thanks kawan sebab tolong aku,habis sape tak rimas asyik mintak no hp je,hish aku sepak karang baru tahu.oopss......hehehe aku ni macam ade lesen je nak sepak anak orang.oke2. . sorry........


Lain kali kalau nak kenal dengan aku tak yah nak minta no hp segale aku tak suke,harap maklum ye kawan2
maaf kalau ade terkasar bahase dekat entry kali ni.hahaha. .....ceh~aku ni tibe2 pulak berbudi bahase.hehehe...


                                                              ~end~

No comments :

"" ""