This me

My Photo
"just for fun" ^_+ Gadis biasa yg beumur 18 tahun, menulis hanya suka-suka je ^^
DON'T BE AFRAID TO CHANGE. YOU MAY LOSE SOMETHING GOOD, BUT YOU MAY GAIN SOMETHING EVEN BETTER ^^

Friday, December 17, 2010

Semakin lame semakin ramai

salam,ape yang semakin lame semakin ramainye??oke, sekarang dah ramai orang nak buat blog,kawan2 aku dekat fb pun banyak tanye cam ne nak buat blog.hahaha. . aku pun bukan tahu sangat sebenarnye,ni pun belajar dari kakak princess,time kasih kakak princess sebab tolog ajar saye.hehe. .


sekarang bukan dak pompuan je ade blog ni, dak laki sekarang pun ade jugak. huhu. . dah ramai orang dalam dunia blog ni.Macam2 story aku bace ade yang kelakar ade yang sedih,haish. . macam2 ade.haha. . Ade yang minta tolong aku buat kan pun ade,tapi aku bukan reti sangat pun,sikit2 tahu la,dah tu tolong la jugak dah diorang suh buat.


kepade yang baru kat dunia blog ni selamat berblogging,eh betul ke aku eje,hehe. . .maklum la cuti sekolah ni tak bukak buku lansung.dasyat tol aku ni,hehe. . lagi pun aku  baru jugak dalam dunia blog ni,sape2 yang pandai tu nanti leh la tolong ajar aku sikit2 ya :)huhu..............(salam) =)


                                                               ~end~

No comments :

"" ""