This me

My Photo
"just for fun" ^_+ Gadis biasa yg beumur 18 tahun, menulis hanya suka-suka je ^^
DON'T BE AFRAID TO CHANGE. YOU MAY LOSE SOMETHING GOOD, BUT YOU MAY GAIN SOMETHING EVEN BETTER ^^

Saturday, December 18, 2010

Mimpi..

salam;huh..ari ni penat memasak,disebabkan kakak ipar aku pening kepale,aku potong la bahan2 yang nak masak dulu sementara dia tido,ala biase la orang pregnant kan.tibe2 kakak aku tepon suh masak gulai rempah mane la aku reti setakat sotong masak kicap tu boleh la.haha. . .nasib baik kakak ipar aku dah bangun leh la dia tolong sikit,akhirnye siap jugak aku masak dah kenyang pun blurrpp,alhamdulilah.hehehe.........





ha'kenape dengan mimpi, aku mimpi ape?opps ....bukan aku yang mimpi tapi kawan aku yang mimpi,huh'giler kowt kaw ni aslam, dah mimpi gasi tahu aku pulak,hoho..ade ke dia mimpi aku pakai dress then dia kate aku sombong,pii daa...bukan kaw ke yang sombong.hahaha.........yang aku dah gelak giler dah tibe2 je kaw mimpi aku.hahaha.......giler kowt..........cam bengong je.mengarut saje kaw .hahaha....oppss,..........sory2 terkasar pulak.


                                                                    ~end~


No comments :

"" ""