This me

My Photo
"just for fun" ^_+ Gadis biasa yg beumur 18 tahun, menulis hanya suka-suka je ^^
DON'T BE AFRAID TO CHANGE. YOU MAY LOSE SOMETHING GOOD, BUT YOU MAY GAIN SOMETHING EVEN BETTER ^^

Monday, March 12, 2012

Mereka selalu buat saya tertawa ^_^



Assalamualaikum....
(salam 1 malaysia) =)


Hye,guys dah lama aku x update blog kan,and dah lama juga aku xjenguk blog korang semua.Time cuti seminggu ni,mungkin aku akan selalu upadate blog aku,dan baca blog korang semua.Hari ni aku nak cerita kan serba sedikit tentang mereka ni.


First aku nak kenal kan,ini ialah family torpedo..haha..
nama ni diberi oleh cik eya...
dari kiri(aku,mia,ninie,eya)





time ni tengah main badminton depan dewan umno,hurmm..lama juga kiteorang main,balik rumah pun nak dekat 7.30,mengamuk ayah aku balik lambat2,ok sory ye ayah..hehe...

err..gambar ni x bape nak clear sikit,ha'nak thu sape budak laki ni,dia ni adik angkat kesayangan aku,err..kesayangan la sangat..haha...nama dia amir asyraf eh'silap nama dia asyraf je,x yah nak perasan nama tu amir asyraf yg dalam cite VANILA COKLAT !!! werkkk...budak ni memang selalu perasan..Aigoo...... c(:

ha'yg x pakai tudung tu namanye,syima,dia ni memang suke makeup,hehe...sebelah lagi tu mia..budak no 1 yg suke merepek2..haha....

oklah hari ni tu je yg dapat aku cerita kan tentang kisah hidup aku.Kalau aku ada masa lain kali aku update blog lagi ok.(take care lysm) ^_^


anneyeong......

No comments :

"" ""