This me

My Photo
"just for fun" ^_+ Gadis biasa yg beumur 18 tahun, menulis hanya suka-suka je ^^
DON'T BE AFRAID TO CHANGE. YOU MAY LOSE SOMETHING GOOD, BUT YOU MAY GAIN SOMETHING EVEN BETTER ^^

Tuesday, February 26, 2013

Header


Hai'semua yaya harap korang semua sihat,ha'buat apa malam-malam ni,mesti tengah menonton cerita cinta qaseh kan.Huh'akhirnya berjaya juga header hasil daripada tangan sendiri.Nampak simple je kan,yela first time buat benda cam ni.Lagi pun bukan senang yaya nak meluangkan masa nak beredit bagai ni.Tiba-tiba hari ni rajin pula nak buat header kat blog ni.

Eh'baru teringat,korang semua jangan lupa jenguk blog kelas yaya ye . ^_^ http://pocoyoteam95.blogspot.com
Malam ni tak tahu nak update pasal apa lagi nanti kalau ada apa-apa idea yaya update blog lagi.

No comments :

"" ""