This me

My Photo
"just for fun" ^_+ Gadis biasa yg beumur 18 tahun, menulis hanya suka-suka je ^^
DON'T BE AFRAID TO CHANGE. YOU MAY LOSE SOMETHING GOOD, BUT YOU MAY GAIN SOMETHING EVEN BETTER ^^

Sunday, December 11, 2011

Akhirnye selesai juga !

Assalamualaikum...

alhamdulilah akhrinye selesai juga majlis perkahwinan kakak aq kan.Aq doakan semoga kakak aq bahagia sampai ke akhir hayat.Huh'penat juga ye buat majlis kenduri kahwin ni,rasa cam nak pengsan pun ade,mana x nye,dah le nk kena layan orang datang,nk kena bagi gula2 kat budak2 lg,nk masak lg kan,hermm...biasa la tu kan name pun kenduri.Tapi jd pengantin lg payah nk kena capture gmbr la,lyn org la,pape la lg kan,haish'nanti klau aq kahwin x yah sanding lg bgus kan,x yah penat2 nk posing2 capture gmbr..hahaha...action je aq ni tgk2 aq plak yg lbih2 nantikan...^_^


ape2 pun terima kasih kepada semua yg sudi datang time majlis kenduri kahwin akak aq dan terima kasih juga kepada jiran2 tetangga yg telah tlong family aq.
setakat ni sajelah entry kali ni ye..
anneyeong.....^_^

2 comments :

myzamar said...

cik blog bila lg...

Cik.lurve coNeTTo said...

saya,hehe..lmbt lg umo pun baru nk masuk 17 thun,masih skola lg ^_^

"" ""