This me

My Photo
"just for fun" ^_+ Gadis biasa yg beumur 18 tahun, menulis hanya suka-suka je ^^
DON'T BE AFRAID TO CHANGE. YOU MAY LOSE SOMETHING GOOD, BUT YOU MAY GAIN SOMETHING EVEN BETTER ^^

Saturday, February 26, 2011

kenape lelaki suke tacing?

Salam....
hey.good morning semua pagi2 aq dh nak berleter kat blog ni,haish.....
biasalah,geram sungguh tahu x dengan lelaki ni sikit2 nak tacing dengan pompuan
sepatutnye pompuan yang tacing bukannye laki.hish..
pelik betul la.Last2 aq tak cakap dengan kawan baik aq tu seminggu tacing la kaw sorang2.
Ingat aq ni jenis suke nak pujuk-memujuk lelaki ke.


Pada hal bende kecik pun nak merajuk
mengalahkan pompuan betul.bila orang cakap dengan dia sikit,marah.
oke fine nak tengok sampai bila kaw tak nak cakap dengan aq kan.

Oke la sampai disini je entry aq kali ni.
Daa...........

                                          assalamualaikum

2 comments :

Nurul Atika said...

bur000kkk gile klau laki majuk..hee~

rohaya said...

hehe..thu xpe...

"" ""