This me

My Photo
"just for fun" ^_+ Gadis biasa yg beumur 18 tahun, menulis hanya suka-suka je ^^
DON'T BE AFRAID TO CHANGE. YOU MAY LOSE SOMETHING GOOD, BUT YOU MAY GAIN SOMETHING EVEN BETTER ^^

Thursday, November 11, 2010

ipoh parade,main bowling.

salam semua pembace blog, ape yang berlaku semalam pade kite lupekan la saje bak kate orang buang yang keroh ambik yang jernih oke....

hari ni aq nak cite kat korang,pada 9 november baru2 ni aq dengan kawan2 g rombongan kat ipoh parade main bowling dengan jalan2 je.hahaha..aq kalah dapat tempat yang kedua,kawan aq asridah dapat tempat yang pertama,
hish,hebat jugak ko main ye,walaupun baru firstime...ni markah kiteorang.
entah pape je aq main sampai masuk longkang pun ade.ye la baru firstime main kan.
hehehe.....

ni pulak nama dye shila ce korang tengok care dye main pergh mengalahkan pemain bowling tapi dye telah ditewaskan oleh aq dan asridah. hahahaha..........

ni la asridah yang menang tu.hahaha..tengok care dye main biase je tapi markah dye lagi tinggi dari kiteorang.
hehehe.......

lepas kiteorang main bowling kiteorang jalan2 kat shopping complex,aq sedih kot tak sempat nak beli baju sebab mase pun tak lame..terkilan aq nak beli baju ni.wakakaka............orang lain dapat je beli baju tapi aq ni la suke sangat belek lame2 tu yang tak sempat,singgah highway  beli makanan je.... :(

keropok twisties..ni je yang dapat aq beli nak beli baju tak sempat...

    jagung



hahaha...........ni la dye makanan yang aq beli,aq nak nasihat kat korang jangan la jadi macam aq ni belek2 punye belek last2 tak dapt beli ape2 langsung padan muke aq.....
hahahaha.....................


2 comments :

- Princess kitty - said...

akak da buat kan da.. :)
comment pon da bole.. :)

rohaya said...

thanks kak..... :)

"" ""